Fasadforum 2018 - SPEF

Marcin Stobierski · ons 30 Jan 2019

Utan en rikstäckande branschförening som SPEF hade det nog varit väldigt svårt att på ett effektivt sätt lösa de utmaningar som endast en stark förening med alla dess medlemmar kan. Därför är det inte konstigt att föreningen från att den grundades år 1966 har vuxit över hela landet och nu har närmare sextio medlemsföretag med en omsättning på 2,2 miljarder kronor.

I slutet av 2018 höll SPEF dessutom ett evenemang för sina medlemsföretag som kallas Fasadforum. Vi på Fasadera var närvarande och träffade både bekanta och nya ansikten i form av både leverantörer och andra branschaktörer.

Faktumet att vi alla andra dagar på året är konkurrenter, men denna dag samlas som kollegor, är något vi på Fasadera tror är väldigt viktigt för att förbättra kvalitén i hela branschen.

Detta är något som verkligen återspeglar hela idén med SPEF. Att föra samman alla de entreprenörer som faktiskt har dokumenterad yrkeserfarenhet och kompetens och inte endast sätta en kvalitetsstämpel på dessa, utan att tillsammans i vår strävan om att alltid bli bättre, redogöra vilka eventuella brister och fallgropar som vi kan vidareutveckla och sätta nya standarder för.

Vi tackar alla som var där för en riktigt trevlig och inspirerande dag, och ser fram emot Fasadforum hösten 2019!

Nedan har ni en film från dagen;

Dela

Marcin Stobierski

Marcin Stobierski

ons 30 Jan 2019

Vi tror att den som ser sig själv som bäst förmodligen redan har slutat att vara bra. Vi utmanar alla i branschen – men framför allt oss själva – att bli Sveriges bästa fasadentreprenör.

Fler | Nyheter

Fasadera God Jul & Gott nytt år!

God jul och Gott nytt år önskar alla vi på Fasadera. Vi vill i samband med detta tacka alla våra fantastiska kunder o...

Läs mer
Fasadera Fasadforum 2018 - SPEF

Utan en rikstäckande branschförening som SPEF hade det nog varit väldigt svårt att på ett effektivt sätt lösa de utma...

Läs mer