Om oss

Vi levererar | helheten

Helt lätt är det inte, men efter många projekt har vi hittat ett upplägg som funkar.

Kommunikation

I en bransch med högt tempo och många involverade personer, med olika kompetenser och bakgrunder, är kommunikation A och O. Därför är vi alltid raka, tydliga och transparenta. Såväl i möten som under upphandlingar, i projektering eller per telefon. Resultatet av det är optimerad tid. Tid som sparar pengar och energi, för såväl dig som oss.

Respekt

Respekt handlar för oss om hur vi bemöter dig som kund, en medarbetare eller en utmaning. Vi gör det alltid med respekt. Dels för att vi tar våra uppdrag och det vi gör på största allvar, men också för att vi vet att respekt – vad det än må gälla – i slutändan lönar sig. Hos oss blir du lika väl bemött oavsett i vilket ärende du kontaktar oss.

Långsiktighet

Vi tar inga genvägar för att lyckas. Det betalar sig i slutändan. Men för oss finns mer än att “bara” vara långsiktigt smart, noggrann och transparent i våra projekt. Till exempel att skapa en arbetsmiljö och ett klimat där medarbetare trivs. Att driva tydliga arbetsprocesser som underlättar för såväl dig som kund, som för oss internt. Som vi ser det anger varje steg vi tar en riktning. En riktning mot att bli Sveriges bästa fasadentreprenör, men också ett företag du gärna vill jobba hos, med eller mot.

Resultat

Man kan leverera kvalitet i olika faser. Men som vi ser det är kvalitet konsten att leverera en perfekt helhet. För oss innebär det att vi alltid gör det vi ska. Att vi håller det pris vi gett. Att vi följer och levererar enligt tidsplan. Att vi kommer i tid. Att vi tar stort ansvar. Att vi alltid vet vem som gör vad. Att våra medarbetare alltid kan påverka och äga sin egen roll. Att du som kund vet att vem du än ringer hos Fasadera så kan du vara säker på att det är en medarbetare som håller hög kvalitet inom sitt kompetensområde. Helt enkelt att du som kund är mer än nöjd med oss.

Partners & Certifikat

Vi arbetar med de bästa leverantörerna i branschen, och är stolta över att vara en certifierad SPEF-entreprenör.

Image Description

Vi ska bli Sveriges bästa fasadentreprenör.

Vi tror att den som ser sig själv som bäst förmodligen redan har slutat att vara bra. Därför utmanar vi alla i branschen – men framför allt oss själva – att bli Sveriges bästa fasadentreprenör.

- Marcin Stobierski, VD.